Cauta in site
Noutati

21.04.2017
Principii ce rezulta din jurisprudenta CEDO in cauzele privind neexecutarea hotararilor judecatoresti pronuntate impotriva unui debitor public

03.11.2016
Informare cetateni - delimitare si numerotare sectii de votare - alegeri parlamentare 2016

10.11.2015
GHID DE INFORMARE PENTRU CETĂȚENI ÎN RELAȚIA CU STRUCTURILE MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

03.02.2014
Comuna Prundu Bârgăului anunta publicul interesat ca poate beneficia de conexiune wireless gratuita la internet in centrul comunei.

21.05.2013
COMUNA PRUNDU BÂRGĂULUI anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "EXTINDERE RETEA DE APA SI CANALIZARE",
... citeste mai mult

Vreme

ANUNT - Autoritatea contractanta Comuna Prundu Bargaului va invita sa depuneti oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica " REPARATII PARCARE IN ZONA DE CENTRU A COMUNEI PRUNDU BARGAULUI”

ANUNT - Primaria Prundu Bargaului - organizeaza examen de promovare in grad: din inspector clasa I, grad principal in inspector clasa I, grad superior

ANUNT PUBLIC - Autoritatea contractanta Comuna Prundu Bargaului va invita sa depuneti oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "Reparatii maluri parau Piata Agroalientara, comuna Prundu Bargaului"

ANUNT PUBLIC - Autoritatea contractanta Comuna Prundu Bargaului va invita sa depuneti oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "FURNIZARE DOTARI MOBILIER LA OBIECTIVUL CONSTRUIRE DISPENSAR MEDICAL IN COMUNA PRUNDU BARGAULUI JUDETUL BISTRITA-NASAUD"

Afisare oferta vanzare teren - ANDRESEL DUMITRU 

Anunt de concurs pentru ocuparea postului de Sofer

Anunt public privind depunere oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizite publica "Reabilitare infrastructura program inundatii in localitatea Susenii Bargaului, comuna Prundu Bargaului"

 Anunt public privind depunerea de oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "Amenajare zona de agrement picnic in localitatea Susenii Bargaului, comuna Prundu Bargaului"

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "Servicii de cultura padurilor - Descoplesiri"

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "CONSTRUIRE ADAPOST PENTRU MUNCITORI SITUAT IN PIATRA FANTANELE"

Proiect Tehnic - CONSTRUIRE ADAPOST PENTRU MUNCITORI SITUAT IN PIATRA FANTANELE


Afisare oferta de vanzare teren FORFOTA DORINA LAURA

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "Intretinere drum forestier in cumuna Prundu Bargaului"

Cerere afisare oferta vanzare de teren Gavan Felicia

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "Furnizare produse panificatie pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si pentru copii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore din comuna Prundu Bargaului, pentru anii 2019-2020"

Anunt - Desfasurare procedura de atribuire autorizatie TAXI

CONVOCARE - pentru clarificarea situatie juridice a terenurilor cu vegetatie forestiera situate pe raza UAT Prudu Bargaului.

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "SERVICII DE IMPADURIRE - IMPADURIRI INTEGRALE, COMPLETAREA LIPSURILOR LA PLANTATII FORESTIERE SI REVIZUIRI"

Cerere afisare oferta vanzare de teren Galben Viorica Elena

Cerere afisare oferta de vanzare teren Cornea Valeria.

Cerere pt afisare oferta vanzare teren fanat Prundu-Bargaului - vanzator Benta Livia Mijlocenii-Bargaului nr.411A

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "LUCRARI DE INTRETINERE DRUM PIETRUIT POAIANA LUI TAMAS-PARAUL LUI CIFOR IN COMUNA PRUNDU-BIRGAULUI".

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "AMENAJARE INITILA TEREN ZONA PICNIC SUSENII BIRGAULUI".

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica "LUCRARI DE INTRETINERE DRUM PIETRUIT POAIANA LUI TAMAS-PARAUL LUI CIFOR IN COMUNA PRUNDU-BIRGAULUI".

Anunt concurs pentru ocuparea functiei publice  de executie de inspector clasa I, grad asistent in Compartimentul resurse umane, stare civila, arhiva, asistenta sociala, autoritate tutelara si relatii publice.

Anunt concurs pentru  postul de executie  vacant de politist local clasa III, grad principal functionar public in compartimentul politie locala din aparatul de specialitate al Primarului comunei Prundu-Birgaului.

 

Cerere pt afisare a terenului si oferta de vanzare teren fanat Susenii-Birgaului -Cocris Paraschiva Josenii-Birgaului.

Anunt concurs pentru ocuparea functiei publice de executie de referent clasa III, grad principal in Compartimentul resurse umane, stare civila, arhiva, asistenta sociala, autoritate tutelara si relatii publice.

Anunt public depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica ,,CONSTRUIRE ADAPOST MUNCITORI IN LOCALITATEA COLIBITA, COMUNA BISTRITA-BIRGAULUI".

Anunt organizare examen de promovare in grad functionar public.

Delimitari si numerotari sectii de votare din comuna Prundu-Birgaului.

Proces verbal si anunt rezultate selectie dosare candidati inscrisi la concursul ce se va organiza in data de 02.10.2018 pentru ocuparea functiei publice de executie de politist local, cls. III, grad principal in compartimentul Poltie locala din cadrul Primariei comunei Prundu-Birgaului.

Anunt organizare licitatie publica deschisa cu strigare pentru inchirierea unui bun imobil, chiosc alimentar Liceul Radu Petrescu Prundu-Birgaului nr. 513.

Anunt organizare concurs pentru ocuparea functiei publice de executie de politist local, clasa III, grad principal.

Anunt public privind depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica ,,Servicii pentru identificarea, expertizarea, masurarea si localizarea pe harti si planuri a terenurilor cu destinatie forestiere aflate in litigiu cuprinse in actele de proprietate ale comunei Prundu-Birgaului.

Anunt public depunere oferte de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica ,,Servicii de cultura padurilor, descoplesiri, degajari si curatiri".

Anunt organizare concurs in data de 02.07.2018 pentru postul de executie vacant de politist local clasa III, grad principal functionar public, pe perioada nedeterminata in compartimentul politie locala.

Formulare concurs functie publica.

Tabel cu persoanele desemnate sa acorde asistenta privind completarea si/sau depunerea, precum si transmiterea declaratiei unice din cadrul organului fiscal local de la nivelul comunei Prundu-Birgaului, judetul Bistrita-Nasaud conf Ordinului nr. 1938/2018 a Ministerului Finantelor Publice.

Anunt public depunere oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica ,,Servicii de intretinere, reparare si alte interventii asupra iluminatului public si a instalatiilor electrice de interes, exterior apartinand institutiilor publice aflate in administrarea Uat comuna Prundu-Birgaului".

Anunt public depunere oferta de pret in vederea atribuirii contractului de achizitie publica ,, Furnizare si ansamblare ansamblu de topogane pentru copii cu dimensiunile 1040x610x490 cm capacitate 20-35 persoane".

 

Anunt public depunere oferta de pret in vederea atribuirii contractelor de achizitie publica ,,Servicii de impadurire- Impaduriri integrare, completarea lipsurilor la plantatiile forestiere si revizuire".

 

 

ANUNT ORGANIZARE IN DATA DE 07.05.2018 ORA 10.00 LICITATIE PUBLICA DESCHISA PE BAZA DE OFERTE, IN VEDEREA CONCESIONARII TEREN INTRAVILAN IN SUPRAFATA DE 8971 MP, DOMENIUL PUBLIC AL COMUNEI PRUNDU-BIRGAULUI.

 

 

ANUNT DEPUNERE DOSARE ATRIBUIRE LOCURI PARCARE RESEDINTA ZONA RAAL 28.03.2018-03.04.2018.

 

ANUNT IN PERIODA 26.02.2018 PANA LA DATA DE 09.03.2018 ORA 12.00 SE POT DEPUNE DOSARE DE SOLICITARE LOCUINTE ANL DESTINATE INCHIRIERII IN COMUNA PRUNDU-BIRGAULUI.

 

 

ANUNT INTALNIRE IN 22.02.2018 CU REPREZENTANTII APIA BISTRITA -PREZENTARE CONDITII DE COMPLETARE A CERERILOR DE SUBVENTII PENTRU ANUL 2018.

 

Anunt privind organizarea licitatiei de vanzare masa lemnoasa de lemn fasonat pentru cherestea 20.11.2017.

COMPARTIMENT URBANISM

COMPARTIMENT TAXE SI IMPOZITE:
Acte necesare pentru scutirea de la plata impozitelor
Acte necesare pentru modificarea valorii de impunere
Acte necesare pentru inscrierea in evidentele fiscale a unui mijloc de transport auto
Acte necesare pentru certificat fiscal persoane juridice
Acte necesare inregistrare mopede
Acte necesare declarare imobil

 

NU DA SI NU PRIMI MITA

Campaniei de colectare a deșeurilor voluminoase

Sondaj
Apreciați activitatea Primăriei Prundu Bârgăului:
Informatii Contact
Primăria Prundu Bîrgăului

Str. Principală, nr. 512
Loc. Prundu Bîrgăului
Cod 427230
Jud. Bistrița-Năsăud

Tel.  0263265011
Fax 0263265009

Program de lucru:
Luni-Vineri, intre orele 08.00-16.00